Gotland är ett av Sveriges allra populäraste resmål på sommaren och dit åker tusentals svenskar för att sola, slappa och festa. Vi tänkte ta och skriva om det bästa stället där man kan hyra och åka gokart på Gotland. Det är ett perfekt sätt att fördriva tiden på semestern. Tävla mot familjen, vänner och bekanta.

Gotland Gokart

Denna bana ligger ganska nära alla populära boenden på Gotland och Visby. Det tar ungefär en 30 min att promenera från Österport. Följ bara skyltarna som det står ”Motorbana /Gokartbana” på så hittar ni rätt. Gotland Gokart har generösa öppettider, man kan ringa för att få individuella öppettider som passar just er, och det kostar bara från 150 kr att hyra en kart för ett åk, ca: 8 minuters körning.

Gotland Gokart öppettider:

Onsdagar – 12 till 17

Lördagar – 12 till 17

Söndagar – 14 till17

Det finns möjlighet till drop in, arrangemang, barnkalas och mycket mer. Varför inte ta en kick-off med jobbet på Gotland Gokart. På kick-off event kostar det från 149 kr per person. Man har en kapacitet att ta emot 150 personer och det går att köra 25 bilar på banan samtidigt.

Om Gotland

gotland karta

Gotland är en ö utanför Sverige som har en stor ökning med turister på sommaren. Naturen och omgivningarna skiljer sig ganska mycket från övriga Sverige eftersom det är en isolerad ö. 57 000 invånare bor på Gotland enligt undersökningar i slutet av 2012. Det finns också många fornlämningar på ön som är väl bevarade. För allmänheten är Gotland och Visby också känt för att vara spelhuvudstaden i Sverige, där har Svenska Spel sitt huvudkontor och Keno, Trisslotter och andra liknande spel har sin början där i Visby.

 

 

Comments are closed.

Post Navigation