Dags att leta reda på sommarens gokartbanor

Nu är vi precis på gränsen till april och våren 2014 har anlänt tidigare än väntat. I södra Sverige har det varit snöfritt under en längre period. I norr har det dröjt ett par veckor men nu börjar snön försvinna och graderna stiga. Vi har sett temperaturer upp till 15 grader och strålande sol i helgen. Nu är det också dags att hitta gokartbanorna.

Gillar man att åka gokart på sommaren, och nu menar vi för nöjes skull och inte professionellt. Då kan det vara hög tid att leta efter banor att åka på. Under vinterhalvåret kan mycket hända. Gokartbanor kan läggas ner, byta ägare eller flytta till ett annat område. Vi kommer att ta upp tre ställen att åka gokart på. Nära Göteborg, Stockholm och Gävle.

Göteborg

www.gokart.se

Göteborgs Gokartcenter ligger vid Bulyckevägen 20 i just Göteborg. Man erbjuder inomhuskörning samt en gokartbana utomhus. Öppettiderna är mellan 11.00 – 19.00, alla dagar i veckan! Läs på deras webbsida när deras dropintider är. Dessa kan variera från dag till dag

Stockholm

www.gokartstockholm.se

På Heliosgatan 10 i Stockholm ligger Gokart Stockholm med sin stora anläggning som bjuder på mer än bara gokart. Här finns även Segway och Nascar. Öppettiderna är:

Mån – Tor: 12-20
Fredagar: 12-22
Lördagar: 10-22
Söndagar: 10-20

Gävle

www.gavlehyrkart.se

I Rörberg ligger Gävle HyrKart Center. Vi har dock haft svårt att tyda deras hemsida men vi tror att man kommer att öppna inom kort med ett nytt utbud av gokartbilar. Dropin har man på lördagar. Öppettiderna är:

Lördag: 12-17
Söndag: 15-17

Som vi skrev har vi inte kolla på när man öppnar banan igen.

Comments are closed.

Post Navigation