Michael Schumachers skidolycka för nu över ett år sedan, och precis vid den tid då alla minns Michael som den fantastiska Formel 1 förare han var och känner med honom och hans familj. Just då uttalar sig pist chefen, för den skidplats där Michael Schumacher hade sin svåra olycka, att det var hans eget fel. Just lagom inför Michael Schumachers födelsedag också. Formel 1 legendaren blev alldeles nyligen 46 år. Där kan man snacka om tajming. Eftersom allt juridiskt ansvar redan tagits bort från skidplatsen, redan i februari förra året, så kan detta uttalande ses som överflödigt.

Naturligtvis är det inte överflödigt för en person som Jean-Louis Leger Mattel, som är pist chefen som gjort detta uttalande. Sådana människor förstår alltid vikten av marknadsföring och reklam, och talar gärna länge om saker som kan skrivas i tidningar oavsett hur det uppfattas och drabbar de som skadats av händelsen. Skidområdet Meribels pist chef är inte något mera än en oansvarig man med dåligt personlighet och tajming, vilket borde leda till att han mycket snart blir en illa omtyckt person som med tiden säkert själv känner att han borde ställa sin plats till förfogande.

Jean Louis Leger-Mattels, mycket sena, uttalande om Michael Schumachers olycka

Han uttrycker sig precis som en människa utan någon form av medmänsklighet. Han ifrågasätter genast, och det är det dummaste, varför ska de spärra av ett sten område i, eller runt markerad pist? Jo, Jean- Louis Leger-Mattel, det ska du göra för att visa ansvar i och med att du redan upptäckt en svår olycka med denna plats. Det skulle påvisa att du verkligen bryr dig om dina besökare, vilket skulle göra dig till en lite bättre människa och chef. Då skulle du helt plötsligt bli någon att räkna med. Någon som förstår problemen, och verkligen gör något åt dem.

Comments are closed.

Post Navigation