Presidenten för internationella motorsportförbundet, Jean Todt, har träffat Michael Scumacher i Schweiz. Den före detta Formula 1 föraren, Michael Schumacher har fått kommit hem efter sin långa konvalescens efter den tragiska olycka som försatte Formula 1 legendaren i koma.

Efter sitt sitt möte med Michael Schumacher, i hans Schweiziska hem, har Jean Todt glada besked att ge till den sjufaldiga Formula 1 mästarens fans och vänner. Jean Todt säger att han ser framsteg, och att Michael Schumacher påvisar klara tecken på att, inom en inte allt för lång framtid, kunna gå tillbaka till att leva ett normalt liv.

För cirka en månad sedan, så lämnade Michael Schumacher det sjukhus han vistats på under nära ett års tid. Med det glada beskedet, både för fru och barn, samt Formula 1 stjärnas fans att hans rehabilitering kommer att fortsätta i hemmet. Än är det långt kvar för Michael Schumacher, men det ser ändå ut att finnas ett ljus inom räckhåll.

Det mesta har varit dolt i mörker, men Jean Todt har lyft ljus över Schumachers tillstånd.

Det har inte hörts mycket ståhej runt Michael Schumacher det sista halvåret. Då han slutat som förare, och dragit sig tillbaka så blir det ofta så att en del av intresset för personligheten försvinner eller avtar. Att Schumacher sedan varit svårt skadad i nästan ett år, har gjort det ännu tystare.

Jean Todt, som träffade Michael Schumacher i hans hem i Gland, Schweiz. Ett gigantisk, och vackert hem med utsikt över Lake Geneva, värdigt den populära Formula1 giganten. Efter att mycket har varit tyst kring Michael Scumacher´s hälsotillstånd, lyfter Jean Todt på orosmolnen och talar om en kämpande Schumacher som inte kastat i handsken, och att hans nuvarande hälsotillstånd påvisar att han är på väg tillbaka till ett normalt liv.

Vi hoppas, i och med hemkomsten att Schumacher får extra kraft av samvaron med sin familj, och att allt flyter på så att han kan njuta av sina kvarvarande dagar i livet som en pensionerad Formula1 förare.

Comments are closed.

Post Navigation