Självklart kan man köpa sig en gokart. Det går till och med att bygga en egen. Vi tänkte ta och skriva om lite butiker där du kan köpa en färdig modell som är nästintill körklar, eller delar till den.

www.gokartmarknaden.se

Vill du köpa delar eller en begagnad gokart är detta ett mycket bra ställe att besöka. Du hittar nästan allt du behöver. Du kan köpa delar och bygga din egen, eller köp en färdig komplett med hjälm och kläder. Sidan ser lite ålderdomlig ut, men allt verkar vara uppdaterat. Annonser trillar in varje dag.

www.racingsport.se

På denna sida hittar du lite av varje. Förutom annonser för gokart så kan du hitta annonser för banracing, formelbil, rally och motocross, roadracing mm. Allt för motorsporten helt enkelt.

Karting Shop

Hos Karting Shop hittar du allt för din gokart. Man kan inte köpa en färdig gokart där men du hittar det mesta som behövs för att bygga och underhålla en gokart.

Deras webbplats hittar du här: http://www.kartingshop.se/

Inte att förglömma de vanliga annonssidorna

Blocket och Tradera är också två viktiga annonssidor som man kan använda. Speciellt om du vill köpa en begagnad gokart som ligger inom ditt närområde. Bor du i Stockholm kan du välja att bara leta där. Tradera är nog inte en bra plats att hitta färdiga gokarts på, där kan du istället hitta reservdelar och andra tillbehör som är bra att ha.

Hoppas att vi inte har missat något ställe nu. Det kan kolla fler tips i framtiden så håll utkik!

Comments are closed.

Post Navigation