Michael Schumacher föddes 1969 i Tyskland, han är en av världens mest framgångsrika formel 1 förare genom tiderna. Den 29 december 2013 skadades Michael Schumacher så allvarligt vid en off-pist skidåkning i franska Meribel, sedan dess har han legat i koma.

Senaste nytt om Michaels Schumachers tillstånd kommer från Italiensk media som skriver att Michael är på bättringsvägen och att han andas på egen hand. Respiratorn är bortkopplad. Uppgifterna dementerades dock snabbt av Schumachers egen manager som i ett uttalande skriver att uppgifterna är felaktiga och att Michael fortfarande är i uppvakningsfasen. Han menar också att alla uppgifter som inte kommer från Schumachers egna läkare ska behandlas som felaktiga och missvisande. Alldeles efter de goda nyheterna från Italiensk press så kommer becksvarta uppdateringar från brittisk press som citerar en anonym tysk journalist med inblick i Michaels återhämtning. Den tyske journalisten hävdar i sitt uttalande att Schumachers tillstånd är katastrofalt och att endast ett mirakel kan rädda honom. Enda anledningen till varför det inte står i pressen, enligt den anonyme journalisten, är att Michaels Schumachers familj inte har gått ut med det än. Men källan hävdar, och har citerats i flera tidningar, att Michaels läkare har sagt till familjen att endast ett mirakel kan rädda Schumachers liv.

Uppgifterna om tillståndet på den forne Formel 1 föraren fortsätter att strida mot varandra i press över hela världen. Hur det egentligen ligger till vet endast hans närmaste familj och läkarna som behandlar honom och de har på senaste tiden varit mycket tysta angående Schumachers tillstånd.

Comments are closed.

Post Navigation