På motorstadion i Östersund finns en av Sveriges bästa Gokartbanor och eventföretag inom Gokart. Med en 1020 meter lång bana, och nya Gokartbilar så är det definitivt dags att göra ett besök på Östersunds Gokart och event.

Här kan du med kompisarna planera en perfekt start på festen, eller ett totalkoncept som underhåller hela dagen. Östersunds Gokart passar för alla arrangemang och arrangerar kick-off, företagsfester, möhippor och svensexor.

Östersunds Gokart och Event har mera än bara gokart på menyn. Här kan du boka ett helhetskoncept för företaget, kompisgänget, möhippan eller svensexan. Här kan det arrangeras mat och dryck för slutna sällskap, samt helikopterflygning, golf och nattliga evenemang såsom diskotek och liknande underhållning. Detta utför både med egna medel, samt täta samarbeten med evenemangspartners. Allt för att du som besökare, och äventyrssugen ska få det allra bästa Östersund har att erbjuda.

Just nu så är en ny attraktion på gång att ta form på Östersunds Gokart. Detta är Segway, med en alldeles ny bana, där du kan ta en tur i väntan på din gokartsession.

Det finns många olika paket att välja på hos Östersunds Gokart

Om du kikar på Östersunds Gokarts hemsida, om du ringer eller om du besöker spelar ingen roll. På hemsidan finns klar och tydlig information, och skulle du ta kontakt via telefon eller personligen så bemöts du alltid av en vänlig och erfaren arrangör av de olika event och paket som erbjuds.

I och med att Östersunds Gokart just köpt nya gokartbilar, så har alla gamla banrekord tagit bort. Nu finns det chans att prova Östersunds Gokart till de mycket attraktiva priser som erbjuds, och samtidigt ha chansen att hamna som banrekordhållare på deras hemsida och på banan.

Sugen på att köra lite gokart. Kolla in Östersunds Gokart genom att klicka här.

Comments are closed.

Post Navigation