Det är många i vårt land som gillar när jaktsäsongen kommer, och de får ta en välbehövlig semester från allt vad arbete heter och fara ut i våra skogar med geväret i högsta hugg. För att få göra detta i Sverige krävs att du har en jaktlicens. Utöver det så är det bra om du har koll på din skicklighet med ditt gevär. Detta får de flesta koll på genom besök på alla de platser som finns för lerduveskytte, eller genom att köpa utrustning för att själv utöva lerduveskytte på hemmaplan.

Nu kan du som är jaktintresserad finslipa dina färdigheter i en jaktsimulator

På Nordic Gokart & Events finns det nu möjlighet att året runt utan kyla och snö eller regn, på ett realistiskt sätt kolla upp sina färdigheter inom jakt och lerduveskytte. Detta är en världspremiär, tillverkad av Simway AB. Denna simulator för lerduveskytte sägs vara så realistisk att den nästan inte kan skiljas från det äkta lerduveskyttet utomhus. I denna simulator finns det även realistisk jakt som val, och ett flertal djur att välja för din jakt.

Simulatorn är idag spriden över hela världen och har distributörer i över 20 länder. Denna simulator används idag till och med av utbildare och instruktörer inom jakt. Nu finns denna simulator att prova i Uppsala på Nordic Gokart & Events. Borde vara något som intresserar de flesta av våra jägare runt om i landet. Varför inte ta ett par extra semesterdagar när jaktsäsongen ligger nere, och du saknar ditt liv på jaktpasset. Nordic Gokart & Events och mera information om den nya och realistiska jaktsimulator hittar du på deras hemsida genom att klicka här.

Comments are closed.

Post Navigation